top of page

Esteetön rakentaminen ja remontointi

Kodin muutostyöt
Esteetön rakentaminen ja remontointi

Esteettömät ratkaisut asunnossa ja asunnon tilojen muunneltavuus mahdollistavat sen, että asuminen on mahdollista myös elämäntilanteiden muuttuessa. Asunnon esteettömyys on toimivuutta, joka koostuu muun muassa turhien tasoerojen välttämisestä, riittävän leveistä oviaukoista, esteettömästä wc- ja pesutilasta, riittävän suuresta eteistilasta sekä keittiöstä, jossa pyörätuolin tai rollaattorin käyttäjäkin pystyy toimimaan. Toisinaan on tarpeen asentaa erilaisia apuvälineitä sekä muuttaa kalusteiden sijaintia tai korkeutta.

Oviaukkojen kynnysten poistaminen ja luiskien rakentaminen

Poistamme kynnykset ja teemme tarvittavat luiskaukset tilojen saavutettavuuden parantamiseksi. Esteettömät kulkureitit tekevät liikkumisesta helppoa ja turvallista.

Oviaukkojen leventäminen

Levennämme oviaukkoja, jotta pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä kulkeminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.

Inva-wc ja kylpyhuoneratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme esteettömät wc- ja kylpyhuoneratkaisut räätälöiden ne yksilöllisesti asukkaan erityistarpeiden mukaisesti. 

Apuväline- ja kalusteasennukset

Asennamme erilaisia apuvälineitä ja kalusteita, jotka helpottavat arkea ja parantavat tilojen toimivuutta. Olipa kyseessä tukikaiteet, kahvat, nostolaitteet tai joku muu erityistä muutostyötä vaativa kohde, me toteutamme sen. Asennuksien toimimuus testataan ja varmistetaan asiakkaan kanssa. 

Tasohissin asennus

Teemme myös tasohissien asennuksia. Tasohissit ovat erinomainen ratkaisu erityisesti kohteisiin, joissa tilaa on rajoitetusti tai portaiden käyttö on hankalaa.

Tukikaide

Esimerkkejä kodin muutostöistä

bottom of page